نوشته شده توسط : messi

Genua framåt Giuseppe Rossi bekände att han var tvungen att hitta inre styrka för att ta itu med sina "ömtåliga knän" och har inte förlorat hoppet på ett återkallande från Italien. Sverige VM tröja 2018 barn

Anfallaren blev 31 i februari, men hans karriär har blivit rippad av en rad förödande knäskador.

"När du har bräckliga knän måste du klara av det med ett starkt sinne", berättade Pepito för tidning Corriere dello Sport.

"Om det är bräckligt så kommer du inte att hitta styrkan för att komma tillbaka på dina fötter. Jag tänkte aldrig på att sluta, även när andra föreslog att jag skulle. Jag tog aldrig ens hänsyn till det.

"Under sommaren arbetade jag i timmar i gymmet och jag undrade varför jag gjorde det, eftersom jag inte ens hade en klubb. Jag gjorde det för att återvända och det lyckades jag.

"Jag är nu i Genua, jag är tillbaka på fältet och framför allt är jag tillbaka till att göra mål. Det finns fortfarande några saker jag vill uppnå.

"Att ha på sig italiensk jersey var underbart för mig. Första gången jag spelade för Italien är mitt lyckligaste minne: ett dussin år tidigare, jag var på arenan förtrollad av Roberto Baggios fotboll, sedan åldern drygt 20 år, var jag på den tältet som sjöng folket med VM-hållarna ... Det var obeskrivligt .

"Jag saknade världscupen 2010 och 2014, plus euron, men drömmen om att ha på sig Azzurri jerseyen i en stor konkurrens har inte lämnat mig än. Jag vet att jag måste jobba hårt för att förtjäna en uppringning, men jag kommer att ge allt mitt. "

Frankrike VM tröja 2018



:: برچسب‌ها: VM tröja 2018,köpa fotbollskläder,fotbollströjor med tryck ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Cristiano Ronaldo förtjänar inte att komma ifrån ett av spelets största någonsin rivalier med ingenting att visa för det, argumenterar Scott Fleming.

Om du söker tillräckligt hårt kan du hitta bilder på YouTube om Rio Ferdinand, Anderson och Cristiano Ronaldo - fortfarande en Manchester United-spelare vid den tiden - intervjuades på en filmpremiär. När du frågade vem som är den största spelaren hela tiden, säger Ferdinand och Anderson båda Diego Maradona. Då vände mikrofonen mot Ronaldo. "Jag," dödar han, innan han snubblar i giggling.

En trivial incident, för länge sedan, men en som hjälper till att förklara enighetens enhetlighet när det gäller den stora debatten om våra tider - Ronaldo eller Messi? real madrid fotbollströja barn

Medan Lionel Messi alltid har svårt att kreditera lagkamrater för sina individuella prestationer, tillbringar Ronaldo på sitt eget altar. Han spenderar förmodligen samma tid på håret innan ett spel, som Messi gör under ett helt år. Barcelona mannen har ett lugnt och stabilt hemliv med sin fru Antonella och den nya sonen Thiago. Hans Real Madrid-rival föredrar en rotation av supermodell flickvänner plus en son född i mystiska omständigheter - låt oss inte utesluta möjligheten att klona - och namnges efter han själv.

Inget av detta borde komma in i ekvationen när man utvärderar parets förtjänster som fotbollsspelare, men det gör och kommer att göra igen i uppbyggnaden till den senaste striden i sitt oändliga krig på Zürich Kongresshaus den 7 januari där vinnaren av 2012 FIFA Ballon d'Or kommer att meddelas.

Jag borde betona vid denna punkt att detta inte är ett försök att konstruera en utarbetad rökskärm. Ronaldo's fåfänga och ostentatious persona är inte de enda anledningarna som Messi har gått iväg med de sista tre guldbollarna. Det faktum att argentinern är den bästa spelaren som någonsin har sparkat en boll har också något att göra med det.

Men det är en känsla att klyftan mellan deras faktiska förmågor är betydligt slankare än klyftan mellan deras nivåer av allmän popularitet. Inom ramen för årets Ballon d'Or kan ett bra argument göras för någon man, och jag kommer inte att inleda någon mödosam statistisk analys. Det har gjorts på annat håll, ad nauseam. tyskland fotbollströja

Mitt argument är enkelt - vi vill inte se en spelare så begåvad som Ronaldo att bli Jimmy White till Messi's Stephen Hendry. En perennig löpare, tvingad att se glans inför hans nemesis lyfter trofé efter trofén in i luften. Ja den portugisiska framåt har vunnit Ballon d'Or innan, tillbaka 2008, men det var innan hans rivalitet med Messi blev vad det är nu.



:: برچسب‌ها: svensk landslagströja,fotbollströja med eget tryck,billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 خرداد 1397 | نظرات ()