نوشته شده توسط : messi

Fyra år efter avslutade löpare på VM i Brasilien kom Lionel Messi och Argentinas resa i Ryssland till ett slut när de blev slagna 4-3 av Frankrike i kvartfinalen i Kazan på lördagen.

Inom fyra dagar är 2014-finalisterna ute efter världscupen efter att Tyskland visat dörren i gruppfaser tidigare i veckan. Billiga Fotbollströjor

Det var nog den sista chansen för Lionel Messi att lägga till en stor titel till sin härliga karriär, men laget lyckades inte leva upp till sin fakturering under hela turneringen.

Coach Sampaoli gutted efter Argentina misslyckas Messi

I veckan av hans 31-årsdag var Messi återigen en stor anonyma siffra när de förlorade 4-3 till Frankrike i en spännande 16 match i Kazan.

Det var en fjärde världscup för Messi, som säkrade en plats i turnerings trivia med ett utmärkt mål mot Nigeria i gruppfasen som gjorde honom till den första spelaren som scoorde som en tonåring, på 20-talet och 30-talet vid den globala showpiece-händelsen.

Men målet för "lår av Gud" visade sig vara den enda höjdpunkten för en man som många av de största spelade som spelade spelet.

VM 2018: Argentinas mest spelade spelare Javier Mascherano går i pension barcelona fotbollströja barn

Ett långt pass från djupet togs ner av låret, kontrollerat väl innan bollen rörde gräset och avslutade med ett högerfot över målvakten - ett annat av de andasmål som har markerat en stjärnkarriär.

2018 FIFA WORLD CUP: FULLDÄCKNING

Det kan vara den sista positiva bilden av Messi i de svagt blåa och vita randarna i Argentina, för han är osannolikt att spela för sitt land igen, efter att han redan har blivit körd ut ur pensionen efter att ha missat straff i Copa America-finalen för två år sedan.



:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor barn,barcelona fotbollströja,psg fotbollströja ,
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

World Cup Fantasy chefer är uppmanade att titta på set-piece takers i Australiens squad i en relativt gynnsam Group C draw.

Med manager Bert van Marwijk bara i jobbet sedan januari verkar kapten Mile Jedinak och hörntakare Aaron Mooy mest troliga fortsätta sin Socceroos-form. Sverige VM tröja 2018

Men Australien har också några intressanta skillnader som kan göra bra eftersom Mathew Leckie antar Tim Cahills mantel som huvudmål.

LÄS MER: Ryssland och Japan dyker upp i världscup Fantasy auditions

VÄG TILL KVALIFICERING

Unbeknown to the most, den asiatiska vägen till VM kan vara lika grym som den långa sydamerikanska kvalifikationsprocessen. Australien, flera år efter sin gyllene generation, anländer till Ryssland efter en obeveklig kamp med 22 matcher slutade slutligen med play-off segern i november.

De första åtta matcher som kvalificerades mot mindre länder som Kirgizistan, Tadzjikistan och Bangladesh var betydligt enklare än vad som skulle komma för chefen Ange Postecoglous män. Deras tredje runda grupp var hård omtvistad med Australien, Japan och Saudiarabien alla vigade för två kvalificeringsplatser. Trots att man undvikit nederlag tills den näst sista omgången av matcher (en 2-0 omvänd i Saitama), ett frustrerande högt antal drag och en seger för Saudiarabien i sin sista match skickade Australien till play-offs på målskillnad.

För att göra det till en interkontinentala play-off mot en CONCACAF-nation, var de tvungna att se upp en kommande Syrien sida. Det första laget, som iscensatte i Malaysia, slutade i en 1-1 runda fem dagar innan de två lagen spelade ut samma resultat i Sydney tvingar extra tid. Tim Cahill, nu en sparsam använd veteran, har båda målen att driva Australien genom en annan runda.

En månad senare säkrade Mile Jedinaks hat-trick en 3-1-seger över Honduras. Nationens lättnad att nå världscupen för en fjärde på varandra följande tid var dock kortvarig då Postecoglou lämnade sin position nästan så snart Socceroos hade dragit sig över linjen. Han ersattes av mannen som bokade Saudiarabiens plats i Ryssland: Bert van Marwijk.

Huruvida Australien kan komma fram ur en gynnsam dragning för att nå utspelningsfasen för första gången sedan 2006 är svår att förutsäga. Inte bara har van Marwijk haft mycket lite tid att arbeta med sitt lag, holländaren är bara en tillfällig möte innan Graham Arnold tar över efter VM. I två vänskapsmatcher, ett 4-1 nederlag i Norge och en 0-0-rubbning i Colombia har Australien sett övertygande också. Men i sitt första uppvärmningsspel slog de tjeckiska republiken 4-0.

AFC KVALIFIERING + PLAY-OFFS:

De flesta börjar: Mat Ryan (13), Mathew Leckie, Trent Sainsbury (båda 12), Aaron Mooy (11), Tomi Juric, Mark Milligan, Tom Rogic (alla 10). Frankrike VM tröja 2018 barn

De flesta mål: Mile Jedinak (6), Juric (5), Tim Cahill, Leckie (båda 3).

De flesta hjälper: Leckie, Mooy (båda fem), Robbie Kruse (3).

De viktigaste målen

Mångsidig angripare Mathew Leckie (£ 6,0 i McDonalds FIFA World Cup Fantasy) är rubriken Fantasy-tillgång i Australiens ledare efter att ha deltagit i mer internationella mål (tio) än någon av sina landsmän sedan september 2016. I 15 startade Hertha Berlin mannen fem gånger själv samtidigt som han lägger på fem hjälpmedel. Trots hans förmåga att scorera Fantasy poäng från flera vägar, är han fortfarande prissatt honom på £ 1,0m billigare än bitarspelaren Tim Cahill (£ 7,0m). De har klassificerat Pacy Leckie som framåt, men i verkligheten är han en högerkanten, som potentiellt erbjuder ännu fler poäng om han sätts ner som mittfältare på FIFAs officiella match.



:: برچسب‌ها: Sverige VM tröja 2018,billiga fotbollströjor med tryck ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 تير 1397 | نظرات ()