نوشته شده توسط : messi

Fyra år efter avslutade löpare på VM i Brasilien kom Lionel Messi och Argentinas resa i Ryssland till ett slut när de blev slagna 4-3 av Frankrike i kvartfinalen i Kazan på lördagen.

Inom fyra dagar är 2014-finalisterna ute efter världscupen efter att Tyskland visat dörren i gruppfaser tidigare i veckan. Billiga Fotbollströjor

Det var nog den sista chansen för Lionel Messi att lägga till en stor titel till sin härliga karriär, men laget lyckades inte leva upp till sin fakturering under hela turneringen.

Coach Sampaoli gutted efter Argentina misslyckas Messi

I veckan av hans 31-årsdag var Messi återigen en stor anonyma siffra när de förlorade 4-3 till Frankrike i en spännande 16 match i Kazan.

Det var en fjärde världscup för Messi, som säkrade en plats i turnerings trivia med ett utmärkt mål mot Nigeria i gruppfasen som gjorde honom till den första spelaren som scoorde som en tonåring, på 20-talet och 30-talet vid den globala showpiece-händelsen.

Men målet för "lår av Gud" visade sig vara den enda höjdpunkten för en man som många av de största spelade som spelade spelet.

VM 2018: Argentinas mest spelade spelare Javier Mascherano går i pension barcelona fotbollströja barn

Ett långt pass från djupet togs ner av låret, kontrollerat väl innan bollen rörde gräset och avslutade med ett högerfot över målvakten - ett annat av de andasmål som har markerat en stjärnkarriär.

2018 FIFA WORLD CUP: FULLDÄCKNING

Det kan vara den sista positiva bilden av Messi i de svagt blåa och vita randarna i Argentina, för han är osannolikt att spela för sitt land igen, efter att han redan har blivit körd ut ur pensionen efter att ha missat straff i Copa America-finalen för två år sedan.



:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor barn,barcelona fotbollströja,psg fotbollströja ,
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

World Cup Fantasy chefer är uppmanade att titta på set-piece takers i Australiens squad i en relativt gynnsam Group C draw.

Med manager Bert van Marwijk bara i jobbet sedan januari verkar kapten Mile Jedinak och hörntakare Aaron Mooy mest troliga fortsätta sin Socceroos-form. Sverige VM tröja 2018

Men Australien har också några intressanta skillnader som kan göra bra eftersom Mathew Leckie antar Tim Cahills mantel som huvudmål.

LÄS MER: Ryssland och Japan dyker upp i världscup Fantasy auditions

VÄG TILL KVALIFICERING

Unbeknown to the most, den asiatiska vägen till VM kan vara lika grym som den långa sydamerikanska kvalifikationsprocessen. Australien, flera år efter sin gyllene generation, anländer till Ryssland efter en obeveklig kamp med 22 matcher slutade slutligen med play-off segern i november.

De första åtta matcher som kvalificerades mot mindre länder som Kirgizistan, Tadzjikistan och Bangladesh var betydligt enklare än vad som skulle komma för chefen Ange Postecoglous män. Deras tredje runda grupp var hård omtvistad med Australien, Japan och Saudiarabien alla vigade för två kvalificeringsplatser. Trots att man undvikit nederlag tills den näst sista omgången av matcher (en 2-0 omvänd i Saitama), ett frustrerande högt antal drag och en seger för Saudiarabien i sin sista match skickade Australien till play-offs på målskillnad.

För att göra det till en interkontinentala play-off mot en CONCACAF-nation, var de tvungna att se upp en kommande Syrien sida. Det första laget, som iscensatte i Malaysia, slutade i en 1-1 runda fem dagar innan de två lagen spelade ut samma resultat i Sydney tvingar extra tid. Tim Cahill, nu en sparsam använd veteran, har båda målen att driva Australien genom en annan runda.

En månad senare säkrade Mile Jedinaks hat-trick en 3-1-seger över Honduras. Nationens lättnad att nå världscupen för en fjärde på varandra följande tid var dock kortvarig då Postecoglou lämnade sin position nästan så snart Socceroos hade dragit sig över linjen. Han ersattes av mannen som bokade Saudiarabiens plats i Ryssland: Bert van Marwijk.

Huruvida Australien kan komma fram ur en gynnsam dragning för att nå utspelningsfasen för första gången sedan 2006 är svår att förutsäga. Inte bara har van Marwijk haft mycket lite tid att arbeta med sitt lag, holländaren är bara en tillfällig möte innan Graham Arnold tar över efter VM. I två vänskapsmatcher, ett 4-1 nederlag i Norge och en 0-0-rubbning i Colombia har Australien sett övertygande också. Men i sitt första uppvärmningsspel slog de tjeckiska republiken 4-0.

AFC KVALIFIERING + PLAY-OFFS:

De flesta börjar: Mat Ryan (13), Mathew Leckie, Trent Sainsbury (båda 12), Aaron Mooy (11), Tomi Juric, Mark Milligan, Tom Rogic (alla 10). Frankrike VM tröja 2018 barn

De flesta mål: Mile Jedinak (6), Juric (5), Tim Cahill, Leckie (båda 3).

De flesta hjälper: Leckie, Mooy (båda fem), Robbie Kruse (3).

De viktigaste målen

Mångsidig angripare Mathew Leckie (£ 6,0 i McDonalds FIFA World Cup Fantasy) är rubriken Fantasy-tillgång i Australiens ledare efter att ha deltagit i mer internationella mål (tio) än någon av sina landsmän sedan september 2016. I 15 startade Hertha Berlin mannen fem gånger själv samtidigt som han lägger på fem hjälpmedel. Trots hans förmåga att scorera Fantasy poäng från flera vägar, är han fortfarande prissatt honom på £ 1,0m billigare än bitarspelaren Tim Cahill (£ 7,0m). De har klassificerat Pacy Leckie som framåt, men i verkligheten är han en högerkanten, som potentiellt erbjuder ännu fler poäng om han sätts ner som mittfältare på FIFAs officiella match.



:: برچسب‌ها: Sverige VM tröja 2018,billiga fotbollströjor med tryck ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Genua framåt Giuseppe Rossi bekände att han var tvungen att hitta inre styrka för att ta itu med sina "ömtåliga knän" och har inte förlorat hoppet på ett återkallande från Italien. Sverige VM tröja 2018 barn

Anfallaren blev 31 i februari, men hans karriär har blivit rippad av en rad förödande knäskador.

"När du har bräckliga knän måste du klara av det med ett starkt sinne", berättade Pepito för tidning Corriere dello Sport.

"Om det är bräckligt så kommer du inte att hitta styrkan för att komma tillbaka på dina fötter. Jag tänkte aldrig på att sluta, även när andra föreslog att jag skulle. Jag tog aldrig ens hänsyn till det.

"Under sommaren arbetade jag i timmar i gymmet och jag undrade varför jag gjorde det, eftersom jag inte ens hade en klubb. Jag gjorde det för att återvända och det lyckades jag.

"Jag är nu i Genua, jag är tillbaka på fältet och framför allt är jag tillbaka till att göra mål. Det finns fortfarande några saker jag vill uppnå.

"Att ha på sig italiensk jersey var underbart för mig. Första gången jag spelade för Italien är mitt lyckligaste minne: ett dussin år tidigare, jag var på arenan förtrollad av Roberto Baggios fotboll, sedan åldern drygt 20 år, var jag på den tältet som sjöng folket med VM-hållarna ... Det var obeskrivligt .

"Jag saknade världscupen 2010 och 2014, plus euron, men drömmen om att ha på sig Azzurri jerseyen i en stor konkurrens har inte lämnat mig än. Jag vet att jag måste jobba hårt för att förtjäna en uppringning, men jag kommer att ge allt mitt. "

Frankrike VM tröja 2018



:: برچسب‌ها: VM tröja 2018,köpa fotbollskläder,fotbollströjor med tryck ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Cristiano Ronaldo förtjänar inte att komma ifrån ett av spelets största någonsin rivalier med ingenting att visa för det, argumenterar Scott Fleming.

Om du söker tillräckligt hårt kan du hitta bilder på YouTube om Rio Ferdinand, Anderson och Cristiano Ronaldo - fortfarande en Manchester United-spelare vid den tiden - intervjuades på en filmpremiär. När du frågade vem som är den största spelaren hela tiden, säger Ferdinand och Anderson båda Diego Maradona. Då vände mikrofonen mot Ronaldo. "Jag," dödar han, innan han snubblar i giggling.

En trivial incident, för länge sedan, men en som hjälper till att förklara enighetens enhetlighet när det gäller den stora debatten om våra tider - Ronaldo eller Messi? real madrid fotbollströja barn

Medan Lionel Messi alltid har svårt att kreditera lagkamrater för sina individuella prestationer, tillbringar Ronaldo på sitt eget altar. Han spenderar förmodligen samma tid på håret innan ett spel, som Messi gör under ett helt år. Barcelona mannen har ett lugnt och stabilt hemliv med sin fru Antonella och den nya sonen Thiago. Hans Real Madrid-rival föredrar en rotation av supermodell flickvänner plus en son född i mystiska omständigheter - låt oss inte utesluta möjligheten att klona - och namnges efter han själv.

Inget av detta borde komma in i ekvationen när man utvärderar parets förtjänster som fotbollsspelare, men det gör och kommer att göra igen i uppbyggnaden till den senaste striden i sitt oändliga krig på Zürich Kongresshaus den 7 januari där vinnaren av 2012 FIFA Ballon d'Or kommer att meddelas.

Jag borde betona vid denna punkt att detta inte är ett försök att konstruera en utarbetad rökskärm. Ronaldo's fåfänga och ostentatious persona är inte de enda anledningarna som Messi har gått iväg med de sista tre guldbollarna. Det faktum att argentinern är den bästa spelaren som någonsin har sparkat en boll har också något att göra med det.

Men det är en känsla att klyftan mellan deras faktiska förmågor är betydligt slankare än klyftan mellan deras nivåer av allmän popularitet. Inom ramen för årets Ballon d'Or kan ett bra argument göras för någon man, och jag kommer inte att inleda någon mödosam statistisk analys. Det har gjorts på annat håll, ad nauseam. tyskland fotbollströja

Mitt argument är enkelt - vi vill inte se en spelare så begåvad som Ronaldo att bli Jimmy White till Messi's Stephen Hendry. En perennig löpare, tvingad att se glans inför hans nemesis lyfter trofé efter trofén in i luften. Ja den portugisiska framåt har vunnit Ballon d'Or innan, tillbaka 2008, men det var innan hans rivalitet med Messi blev vad det är nu.



:: برچسب‌ها: svensk landslagströja,fotbollströja med eget tryck,billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Real Sociedad och Athletic Bilbao kan ha båda startat säsongen dåligt, men det finns mer än form på spel i helgens baskiska derby, skriver Colin Millar.

En ofta upprepad kritik av det spanska spelet är att det är för lätt dominerat av den kolossala duoden i Real Madrid och Barcelona, ​​men i början av 1980-talet var det Baskien som regerade högsta i La Liga.

Real Sociedad, San Sebastians stolthet (Donostia, som det är känt som i baskiska), vann tillbaka-till-back League-titlarna 1981 och 1982, innan hårda regionala rivaler Athletic Bilbao upprepade prestationen under de följande två säsongerna. Denna Euskadi-uppstigning tycktes vara början på ett stränglag i en region, vars passion för fotboll är oöverträffad. billiga fotbollströjor på nätet

I efterhand hade en sådan förutsägelse varit anmärkningsvärt bristfällig. La Reals back-to-back-kronor förblir deras enda La Liga-kronor, medan Athletics 1984-triumf - klarade med en hem seger vid den ursprungliga San Mames över Real Sociedad - var den sista av sina åtta titlar.

Dessa härligheter var i zenith av klubbernas kollektiva krafter, hejda höjder som har visat lite tecken på att upprepas sedan. Det var en kort väckelse 14 år efter Atletics sista titel, när de slutade löpare till eventuella mästare Barcelona, ​​med La Real som kom på tredje plats, innan Los Txuriurdin tog Madrid avståndet 2002-03.

Detta derby belyser rivaliteten mellan de baskiska regionerna Gipuzkoa (huvudstaden San Sebastian) och Bizkaia (huvudstaden Bilbao). Det första mötet ägde rum 1909 med La Real, då känd som Club Ciclista de San Sebastian - som officiellt blev Real Sociedad senare det året, framträdande 4-2 segrar. Det har funnits totalt 153 matcher mellan klubbarna, med Athletic som vann 63 gånger till Txuriurdins 51.

Baskien är en region som är nära förknippad med regional identitet och ser sig självständigt som från Spanien, vilket återspeglas i områdets språk, politik och kultur. Athletic har behållit sin policy av baskiska-bara spelare under hela 117-åriga historia och är en av tre klubbar (Real Madrid och Barcelona är de andra), aldrig att ha förlorat sin topp-flygstatus. Begränsa sitt spelarval till ett område på bara 2,16 m, det är anmärkningsvärt att de har fortsatt en sådan konkurrenskraftig livslängd, inklusive deras 2014-kvalifikation för Champions League och 2015 Supercopa rivning av Barcelona. fotbollströjor barn

Real, å andra sidan, betraktas som den mer pragmatiska av de två klubbarna, som slutade sin baskiska enda politik 1990 med undertecknandet av John Aldridge och förvärvade sin första icke-baskiska spanjor, Boris Gonzalez, 2002 som klubben hävdade De behövde bredda sin rekrytering på grund av den större politiska och finansiella muskeln som böjdes av sina rivaler i Bilbao. Med detta sagt är La Real välkänt för sitt produktiva ungdomssystem, vilket gav den otroliga talangen Joseba Etxeberria - en av 16 spelare att spela för båda klubbarna.



:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor,fotbollskläder barn ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Atletico Madrid kommer inte kunna göra några signeringar för två överföringsfönster efter sitt FIFA-förbud, men Colin Millar förväntar sig att de tar det i strid.
För många Atletico Madrid fans, deras klubb som ses som dysfunktionell, kaotisk och ett långvarigt skämt över staden av Real Madrid kommer för alltid att etsas i minnet. Även deras anmärkningsvärda, knappt trovärdiga men ändå helt förtjänta La Liga-titels triumf för två år sedan har misslyckats med att helt förbjuda de ärr som många fortfarande bär. En känsla av fatalism har aldrig varit långt borta, men Diego Simeones sensationella arbete med att förvandla klubben har förskjutit stämningen från pessimism till hopp och nu förväntan. Nu, som de primära klubbarna från huvudstaden har drabbats av långsiktiga överföringsförbud, är det Atleti snarare än Los Blancos, som ser bäst ut för att ta slaget.

Dessa sanktioner har blivit ryktade i drygt ett år och har varit beständiga sedan Barcelona först blev involverat i olaglig överföring av ungdomsspelare tillbaka 2014. Vid den tiden slog Atleti sitt första och bara några minuter från att lägga Champions League till deras La Liga krona. Simeone hade smidda en oöverträffad laganda, en aldrig-säga-dö inställning och oförskräcklig tro på att de kunde trotsa alla kritiker gång på gång. Han skapade ett lag i sin bild - mentalt hård, inte överväger att shirking några fysiska strider och ålägga sig på spelet.

Ändå var det oundvikligt att klubbens ekonomiska ställning - samtidigt som den förbättrats avsevärt under det senaste decenniet - inte var på samma nivå som att konkurrera med de allra högsta sidorna. Avgången till Chelsea-bunden trio Diego Costa, Thibaut Courtois och Filipe Luis var ett slag, men det signalerade inte en massavvandring. Simeone visade att han var mycket mer än bara en motivator med hans kloka skift inom hans lekgrupp, investerar i ungdomar och spelare med större känsla, som kunde uppnås ekonomiskt. Antoine Griezmann var standout-signeringen i efterdyningarna, men integreringen av en flotta ung talang i spelande truppen, medan de bleknade 2014-hjältarna, lyckades utmärkt.

Miranda, Mario Suarez, Raul Garcia, David Villa och Adrian Gonzalz blev alla tyst förflyttade, medan ungdomsspelare som återvände från lånebeslut gavs en möjlighet på högsta nivå. Av den nuvarande Atletico-sidan är nio 22 år eller yngre. Fyra är produkter från klubbens ungdomssystem - som kanske inte har den globala prestige La Masia eller de över hela staden, men som nyligen har mer än höll sina egna. Saul Niguez (21) och Thomas Partey (22) - två högt begåvade centrala mittfältare - åtnjöt båda framgångsrika låneformerna på rivaliserande La Liga-klubbar, liksom Oliver Torres (21), som utmärkade förra året för Porto i både portugisiska Liga och Champions League och ger en sund konkurrens i mitten av planen.

Jose Maria Gimenez (20) har visat alla attribut att föreslå att han är den långsiktiga efterträdaren till Uruguayas Diego Godin i mitten, och han kunde väl bilda ett formidabelt, centralt defensivt partnerskap med högt rankade fransman Lucas Hernandez ( 19) under många år framöver. Den härligt begåvade Angel Correa (20) har tjänat många jämförelser med argentinska landsmän Tevez och Aguero, så är hans skicklighet, låg tyngdpunkt och naturlig förmåga.

I väntan på förbudet agerade Atleti snabbt och avgörande i det här fönstret. In kom kom Celta Vigo-kaptenen Augusto Fernandez och han gick med i Matias Kranevitter (22), varav båda är mittfältare som är involverade i det argentinska landslaget. Deras ankomster kom på grund av Tiago Mendes benbrott. Portugisiska är på scenen av sin karriär, där han aldrig blir en stor aktör för sidan igen, men dessa två introduktioner löser problemet proaktivt.

Den sammanfattar Simeones ledarskaps karriär hittills - presenteras ständigt med hinder och snubblar och måste möta motgångar. Ändå övervinner han dessa. Oavsett om det är en enorm finansiell obalans mellan de tre bästa sidorna i La Liga, ett långsiktigt mentalt block och en defeatistisk inställning vid Vicente Calderon, förlusten av nyckelaktörer både genom överföringar och skador, och nu detta överföringsförbud, så är det Cholo trivs på.



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Mbappe kommer att delta i PSGs presskonferens nästa tisdag, och han kommer att bära PSGs 29: e billig fotbollströjor den här säsongen. PSG-tjänsteman har just meddelat att den 18-åriga tonåringens nya årstidsjerseynummer är 29. Detta är detsamma med hans tröja i Monaco, sista säsongen och Champions League säsongen, den 29: e prestationen i fältet kan beskrivas som "fenomenal", särskilt i fasaden från Manchester City, Dortmund i spelet, Mbappe spelar särskilt bländande, Real Madrid vill upprepade gånger leda under kommandot, hjälplös av PSG första steget. Efter att ha anslutit sig till Paris, återigen bär No. 29 Jersey, hoppas Mbappe kunna spela bättre, få laget mer seger.

"Han är en bra spelare och han hjälper oss på fältet", sa han i en intervju i en intervju med Mbappe.

"Mbappe är verkligen en bra spelare, han är så ung och obegränsad, han kommer att ge Paris en stor hjälp, vilket jag kan vara säker på." Nei Maer sa. Paris Saint-Germain i sommar generös introduktion av Nei Maer och Mbappe, verkar det inte bara att återfå de franska mästarna, för Champions League är de också en stark contender. Under ledning av Nei Maer och Mbappe kommer PSG säkert att kunna fortsätta att uppnå ett nytt genombrott, och PSG fotbollströja 2017/18 kommer säkert att vara varm säljare!



:: برچسب‌ها: billig fotbollströjor,PSG fotbollströja 2017/18,Mbappe kommer att bära PSG nr 29 fotbollströja den här säsongen ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Manchester United undertecknade den chilenska vännen Sanchez från Arsenal i vinter. Manchester United återvände mycket pengar för att få Sanchez. Men United-fans var då överens om att det här är en bra affär, men Manchester United-chefer tror inte det.

Enligt rapporter klagade ledande Manchester United-tjänstemän om Mourinhos övning av att underteckna Sanchez i vinter när de deltog i Premier League-sändarkonferensen. De trodde att undertecknandet av Sanchez hade återvänt ett enormt pris, inte bara bryter lagets lönestruktur, men gjorde också laget förlorat Mkhitaryan.

Men Manchester United gjorde inte riktigt ångra det. Även om Sanchez gjorde Manchester United tillbaka ett stort pris, men Manchester United är inte utan vinst. Andra säger inte att sedan Sanchez gick med, har uppmärksamhet och försäljning av tröjor överträffat Neymar. När det gäller faktorer är detta helt fördelaktigt för Manchester United. Vad mer är, när det är sommar, även om Sanchez kan erhållas gratis, kommer Manchester United inte nödvändigtvis att underteckna honom.

Varje spelare som kommer till ett nytt lag har en anpassningsprocess, och Sanchez är inget undantag. Efter att han helt anpassat sig till Manchester Uniteds taktik, kanske Manchester United-chefer inte tror det. Dessutom, om saker har hänt, har de ingen ånger, eller ge Sanchez någon tid. Kanske i framtiden kommer du att upptäcka att signering Sanchez kan vara det mest korrekta valet! Dessutom hoppas vi också att Sanchez kan bära den Chile landslagströja för att uppnå bra resultat i internationella tävlingar!



:: برچسب‌ها: Chile landslagströja,Signering Sanchez är bra för Manchester United ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Den 25: a omgången La Liga, Real Madrid 4-0 vinner över Alaves hemma, det här är inte bara BBC-laget igen i samma match efter 680 dagar, fortsätter Ronaldo även att bära billiga fotbollströjor för att behålla den goda farten i Nytt år, slutfört gjorde två mål, ligan gjorde 14 mål i scorer rankingar tyst klättrade till fjärde plats, men också sin egen liga i La Liga mål till 300.

Faktum är att det för några veckor sedan var spekulation om att "Ronaldo var riktigt gammal". Trots allt, i 17-18 säsongen, spelade han 12 gånger i La Liga, bara gjorde 4 mål, led fyra i följd liga spel kan inte bryta målbrist. Och detta tillstånd fortsatte också i de två första matcherna 2018, Real Madrid förlorade Villarreal 0-1-matchen, han sköt 11 gånger publiken inget resultat.

Tidigare var han och Messi hegemoni anfallarlista, han var också långt bakom, ranking föll ut ur toppen 20. Under tiden utmärkte hans motståndare Messi i ligan och gjorde 15 mål och sex assisterade i 17 matcher 2017 ( 17-18), som ledde målaren. Och 18 år senare var Ronaldo övertygad om sina gamla andar, hans stat i ligan hämtar snabbt, en uppsättning skyddsdata för att bevisa.

Vid 17-18-säsongen hade han gjort 10 mål i åtta matcher och slutade tre gånger med en plundring och ett hattrick. Skyddseffektiviteten klättrade snabbt också till 5,7 skott / mål per spel, långt bortom säsongen Genomsnittlig effektivitet. Denna effektivitet är andra än sin 14-15 säsong när han gjorde 48 mål i ligan som i genomsnitt var ett mål per 4,7 skott. Efter säsongen 11-12, när säsongen han gjorde 38 skådespelar gjorde 46 mål, är individen när ligamålen gjorde andra säsongen när hans mål effektivitet på 5,7 skott / boll.

I UEFA Champions League har Ronaldo varit mycket effektiv, 2017 gruppspel, Real Madrid och Dortmund, Tottenham i dödstävlingen, han har gjort poäng på fältet, skapade en ny rekord i Champions League, gjorde 9 i hela gruppfasen Boll, ledande scorer, skjut upp till 5 skott / boll.

Barcelona 14 poäng bakom Barcelona, ​​Real Madrid den här säsongen har nästan missat liga trofén, Champions League är deras enda mål, och nu, efter svårigheterna i pre-season, Real Madrid laget ett sinne att justera statusen för Ronaldo kommer också att lansera en attack på den nya utmaningen. Låt oss köpa Ronaldo fotbollströjor för att fira hans återhämtning!



:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor,köpa Ronaldo fotbollströjor,Uppgifterna visar att Ronaldo fortfarande är i bra form ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Barcelona tränare sa att Messi lek är att njuta av. Barcelona tränare sa att vi måste ge Messi ett lite gasande utrymme. Messi bar en Billiga Fotbollskläder assisterar för Suarez i början av första halvlek i King's Cup semifinalen i morse för att hjälpa laget att vinna motståndaren 1-0 hemma.

När vi pratade om Messi-matchen efter matchen berättade Barcelona-tränare för reportrar: "När Messi är i besittning har alla stora förväntningar. Ofta är trycket för stort, vi måste låta Messi andas. Som vi sa förut efter det är Messi en mycket bra spelare och det är ett nöje att se honom spela varje dag. "

Barcelonas andra omgång kommer att ha en ledande boll, sade Barcelona-tränare: "Jag tycker att det här stället är bra, för vi vann spelet. Att vinna spelet är mycket svårt, men vi gjorde. Valencia gjorde inte poäng, så den andra Turnen 0-0 är inte dåligt, men vi kommer inte behålla dragningen, vi kommer att försöka vinna i Valencia. "Under ledning av Messi gjorde Barca ett mycket bra spelresultat. Naturligtvis är Messi Fotbollströja Barcelonas mest populära fans.



:: برچسب‌ها: Billiga Fotbollskläder,Messi Fotbollströja,Barcelona tränare sa att titta på Messi spela är roligt ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 13 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Barcelona vända Alavés, Messi som bär billiga fotbollskläder lore bollen, blev den mest frisparken slog spanska Kalaji 25 år, överträffade C Lo. Messi har gjort mer än 20 mål i 10 på varandra följande säsongliga matcher, och ställde in en ny rekord för La Liga innan.

Kampanjen är Messi La Liga karriär hem match 200. Men både Messi och Barcelona var i mediokra förhållanden under första halvlek och John Guidetti motverkade bollen när Messi stängde bollen framför honom. Messi frispark före halvtid kan betraktas som den enda 45 minuters hemmalaget scoring möjlighet, men tyvärr den tidigare Real Madrid substitutions målvakten magiska flygning räddade, bollen böjde något efter kolonnen dyker upp.

Camp Nou Camp 200, gjorde Messi 212 mål i hemliga ligan, är också den första i La Liga-historien, överträffar C Lo 165 mål i Bernabéu, Alfredo Di Stefanos 145 mål, Rauls 141 mål och Mondo i Metz Thaliaes 131 mål. Messi gjorde 20 mål i ligan den här säsongen, men också den tionde i följd ligan bryter 20 mål. Sedan säsongen 2008-09 har Messi League-målen inte fallit under 20, toppen av 50 mål under säsongen 2011-12, en La Liga-rekord. Låt oss köpa Messi kläder barn för att fira Messi gör dessa fantastiska prestationer!



:: برچسب‌ها: billiga fotbollskläder,Messi kläder barn,Messi blev den bästa frisparkskytten i La Liga ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Italienska medier rapporterar att Dybala kommer att bära en Billiga Fotbollskläder Barn, kommer tillbaka före Europa League åttonde Juventus och Tottenham Hotspur Tottenham nästa månad. Dybala blev skadad strax efter öppningen av andra hälften i sista omgången av ligamatchen Juventus 1-0 segern över Cagliari. Efter matchen kan Dybala höger flexorstamma behöva trundlas i en månad.

För att återvända så snart som möjligt gav Dybala en semester på två veckor, under vinteravbrottet i Serie A fortsatte han att stanna i klubben för återvinningsbehandling. Enligt den italienska media är Dybala säker på att han kommer att kunna delta i första ligan i Champions League 16 och Juventus Juventus och Tottenham Hotspur den 13 februari.

Hittills denna säsong spelade Dybala 28 gånger för Juve, med 17 mål och fyra assists. Låt oss köpa Dybala tröja barn för att önska Dybala comeback så snart som möjligt!



:: برچسب‌ها: Billiga Fotbollskläder Barn,Dybala tröja barn,Dybala vill komma tillbaka till Tottenham Hotspur ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Barcelona 5-0RC Celta, med ett totalt poäng på 6-1 som kvalificerar sig för Kings 8, Messi som har Fotbollströjor barn målat mål, hjälper 1. Efter matchen RC Celta-tränare Vinous medgav att hans lag förlorade mot Messi, han kunde inte räkna ut sätt att blockera Messi.

Talar vid konferensen efter matchen sade RC Celta-tränare: "Barcelona är ett bra lag som länge varit i ligan och har nyligen visat sin närvaro. Det är svårt att stoppa Messi och Alba från att ansluta. Passera med första passet från början,Vi missade chansen. Under deras press spelade vi mycket obehagligt.

Han tror att Messi inte bara gjorde oss till en dålig dag, han lät också alla motståndare känna sig olyckliga. Att titta på Messi-spel är ett nöje, men tyvärr för motståndaren. Messi är en symbol för tiden, inte bara för Barcelona själv, men också för alla lag, han är väldigt hög. Höjd. Svårt att hindra Messis lag.

Reporter frågade, hur man ställer in taktik i omklädningsrummet för att begränsa Messi det? Wenisier svarade: "Jag hade svårt att komma med Messi i omklädningsrummet och jag har sett Messi byta sin position många gånger och Messis motståndskraft mot olika ställen håller sitt lag på väg upp. " Låt oss köpa Messi tröja barn för att fira Lionel Messis underbara prestanda idag!



:: برچسب‌ها: Fotbollströjor barn,Messi tröja barn,RC Celta coach berömde Messi för sin fantastiska prestanda ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Mbappe var mycket nära att gå med i Real Madrid, men var ett steg före Paris Saint-Germain. Han sa: "Paris Saint-Germain är mitt stadsteam, jag ville spela i Paris före Germain, jag är väldigt nöjd med utvecklingen av den nuvarande situationen." Mbappe var mycket nära att gå med i Real Madrid? Han förklarade att vi kom igenom, men jag tror att det är förflutet och jag tror detsamma för Real Madrid. Nu spelar jag på PSG, jag betalar 100% av ansträngningarna för att försvara denna Mbappe tröja  ära! Men samtidigt erkänner Mbappe: "Från en kille som vann Golden Globes fem gånger så kan du bara lära dig. Ronaldo är bra men det finns stora spelare runt mig. Neymar är i vårt lag och för mig Han är också mycket lika och lika med Ronaldo. "



:: برچسب‌ها: Neymar,Mbappe tröja,Paris Saint-Germain,Mbappe kommer att arbeta hårt för att försvara heder PSG tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi

Argentinska fotbollsförbundet tillkännagav den nya Billiga Fotbollströjor för 4 dagar sedan argentinska landslaget. Det är en helt ny Argentino hemstad. Messi och andra begåvade spelare kommer att ha på sig denna jersey påbörja den kommande World Cup-resan. Utformningen av den nya skjortan inspirerad av den klassiska jerseystilen på nittiotalet av det argentinska laget och i den avancerade tekniken och innovativa designen av det tjugonde århundradet, samtidigt är den nya tröjor också grattis till 125-årsjubileet av den argentinska fotbollsförbundet. Liksom spelarna, argentinska fans är angelägna om att vara lojala mot klassikerna, samtidigt som de strävar efter excellens, så möts världshemmarens hemstad i 2018 med önskemål från spelare och fans, behåller de klassiska elementen i designen och innehåller den senaste state-of-the- konstteknik. Den nya skjortan har tre himmelsblå ränder på framsidan och baksidan, åtföljd av en klassisk vit ribbad V-nacke och vita ärmar som replikerar klassiken samtidigt som man skapar ett friskt, modernt utseende. Samtidigt, för att hylla 125-årsdagen för den argentinska fotbollsförbundet, kommer den nya jerseyen att vara Argentina nationell emblem samt Argentinska fotbollsförbundet badge viktiga element - laurelblad klokt integrerat i de klassiska himmelsblå randarna och bearbetas till en speciell pixel stil, med ett bälte Till mode trendigt utseende. Dessutom presenterar nederste hörnet av jerseypräglingsprocessen laurlemönster och nummer 125. Låt oss köpa argentinska Landslagströja för att önska Argentina bra resultat i den kommande världscupen i 2018!



:: برچسب‌ها: Argentina Hemmatröja VM 2018 officiellt tillkännaget,Billiga Fotbollströjor,argentinska Landslagströja ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : messi
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد